كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به زنان باردار توصيه كرد كه مصرف مواد نشاسته اي را كاهش دهند.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ مرضيه بخشنده، كارشناس تغذيه  اظهار داشت: يكي از راه هاي كاهش مواد نشاسته اي، محدود کردن مصرف نان، برنج و ماکاروني است.

وي افزود: هر سهم شامل30 گرم نان يا يك كف دست بدون انگشتان از نان بربري، سنگك و تافتون و براي نان لواش 4 كف دست يا سه چهارم ليوان غلات صبحانه، يا نصف ليوان برنج يا ماكاروني پخته است.

اين كارشناس تغذيه تصريح كرد: استفاده از نان هاي سبوس دار به جاي نان هاي فانتزي نيز در كاهش وزن خانم هاي باردار چاق توصيه مي شود.

بخشنده به خانم هاي باردار توصيه كرد تا روزانه از سبزي خوردن، سبزي هاي محلي يا سالاد همراه غذا استفاده كنند و از ميوه هاي تازه به عنوان ميان وعده مصرف كنند.

وي خاطرنشان كرد: قبل از شروع غذا، سالاد شامل كاهو، كلم، گل كلم، گوجه فرنگي، خيار، هويج، كرفس ميل کرده و به جاي مصرف آب ميوه، از خود ميوه ها استفاده کنند.

كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه افزود: به جاي مصرف برنج سفيد، از عدس پلو، لوبيا پلو، سبزي پلو و موارد مشابه استفاده كرده و همراه با افزايش مصرف مواد غذايي پرفيبر، نوشيدن بيشتر آب را فراموش نکنند. /ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار